måndag 20 maj 2013

Regn regn regn

Igår hade vi utställning, det är skönt att det nu är tre veckor (bara!?) kvar av skolan som kommer kännas lugnare (eller panikartade eftersom jag ville hinna så mkt under året?) utan egentliga deadlines...
I och med att helgen gick åt till "skolgång" så gav jag mig själv ledigt idag. Jag vaknade till regn, har läst, stickat och kollat på Eurovision (på något sätt lyckades jag med att inte råka få reda på hur det gått). Sen verkade det som att vädret skulle klarna upp...faaaast nu har det börjat regna igen. Mörkt, trist, men jag slipper iaf känna mig dålig över att jag inte är ute när det är fint väder. =)
Jag var lite orolig över hur det skulle gå idag. I brevlådan hade det tidigare kommit info om att man inte skulle använda vattnet / spola i kranar mellan kl.8-18(!!!) idag för det då skulle spolas rent i avloppen. Igår kväll gällde det att tappa upp ett gäng liter vatten så jag kunde klara mig alla dessa timmar. (Typiskt att man ska vara hemma Hela dagen när något sådant här ska ske.) Tänk om jag just denna dag blir sjukt sugen på att tvätta, diska och städa? Som tur var så kände jag inget stort sug efter dessa sysslor... (Heja stickning!)

Lite bilder på en topp som jag hade med på utställningen kommer här...
Bild från själva utställningen kommer!

Blockning
Syr på pärlor
Aldrig mer så många hyskor o hakar!


Nu ska jag klura på vad kommade stickprojekt kan tänkas bli! =D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar