tisdag 6 maj 2014

Virkar filt


Jag har börjat virka på en filt, Rainbow ripple baby blanket, från Ravelry. Denna har jag gjort en gång tidigare, men nu ska jag göra en att ge bort.
Det känns som ett väldigt bra projekt med tanke på lilla smulan, lätt att ta till och att lägga ifrån sig. Stickning känns lite bökigare att avsluta mitt i ett varv.
Jag påbörjade alltså igår och kom en bra bit, det gröna på bilden blev klart (5 varv). Garnet blev även denna gång Cotton Time, några av färgerna kan jag använda vad jag fick över från den andra filten vilket känns fint.


 Bärsjalen är super, Junia sover så gott när hon är nära mig, jag ska försöka använda den mer än jag hittills gjort, innan hon blir för stor. Det är så mysigt!

Jag är såå sugen på massor olika projekt just nu! Tror bestämt att jag ska starta upp flera stycken fast det är lite knapert med tid.
Jag älskar att ha flera saker igång, då får suget avgöra vad som ska arbetas på. Det är så stressande att bara ha ett projekt igång, tänk när det plötsligt är klart! Då sitter man där med kliande fingrar, både med garn och mönster, men känner inte riktigt att de matchar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar